Trænere

Hvis du modtager Padel træning gennem PADEL-AKADEMIET.dk, er det super vigtigt at du får den træning som matcher dig bedst. 
Det er dit niveau og din personlighed, der er afgørende for hvilke træner vi mener passer bedst til dig. Der er stor forskel på om du har behov for et spansk træner der, kan guide de bedste spillere gennem en elite turnering eller om du har behov for en træner der kan sikre at du får styr på de mest basale redskaber til at blive en dygtig padel spiller. Det kan også være at det er en kombination som er optimal for netop dig.  
Kontakt os endelig for en dialog om dine udfordringer. 


Hvem er vi ?

Søren Heissel

Ejer og træner

Jeg er stifter af Padel.akademiet.dk.

Jeg 45 år gammel og har undervist de sidste 15 år.
Jeg har undervist inden for mange områder, både personligudvikling, salgstræning, mountainbike og padel.

Min primære målgruppe inden for padel, er begyndere, let øvede og øvede. Konkurrencespilleren, har vi andre til at tager sig af.

Jeg laver altid træning som har fokus på den enkelte spiller og det niveau han/hun er på. Jeg er stor tilhænger af et forløb, så vi sammen kan sikre at de nye færdigheder bliver til mere en blot inspiration.

Træningen kan foregå hvor som helst men jeg har et godt samarbejde med følgende centre:

Hos X-Padel i Helsingør, kan du booke direkte og få en god pris inkl. bane. Se ledige tider Her

Fordel ved Søren som træner:
Vores mentale tilstand har altid interesseret og fascineret mig. Jeg har gennem min uddannelse som NPL Master in Business Coaching and Training kombineret med over 200 One2One coaching sessioner, stor erfaring med at ændre / optimere de ressourcer en given person altid har til rådighed, men ofte glemmer i en stresset hverdag eller en intens padelkamp.

Gustav Enrum

Træner

29 årig og ny træner hos Padel-akademiet.dk

Med over et årti bag mig som træner inden for både tennis og padel. Min rejse som træner startede for år tilbage, og gennem de sidste ti år har jeg haft privilegiet af at guide og forme spillere i disse dynamiske sportsgrene.

Jeg tror på, at sport ikke bare handler om at mestre teknikken; det handler om at forstå den enkelte spillers rejse og styrker, uanset om de er begyndere eller let øvede. Jeg brænder for at skabe træningsforløb, der ikke kun inspirerer, men også omdanner nye færdigheder til brug på banen.

Mit fokus ligger på den individuelle udvikling af hver spiller og tilpasser træningen til det niveau, de befinder sig på. Jeg tror på, at et dedikeret forløb er nøglen til at opbygge solide færdigheder og sikre en vedvarende udvikling.

Træningen kan foregå hvor som helst men jeg har et godt samarbejde med følgende centre:
X-padel i Helsingør
Lets Padel i Hillerød

Uanset om du er nybegynder eller har et mere avanceret niveau, er mit mål at føre dig gennem træningen og støtte din udvikling, så du kan opdage og udforske dit fulde potentiale på banen. Lad os sammen skabe et træningsforløb, der ikke kun forbereder dig til spillet, men også øger glæden til spillet. Jeg ser frem til at høre fra dig/jer.Bliv en del af padelakademiet

Er du padeltræner og ønsker fokusere på træningerne, så lad og står for markedsføring, booking og alt den kedelige administration. 
kontakt Søren Heissel for at høre mere om fordelene ved at være træner under padel-akademiet.