Osaka

Osaka World blev grundlagt i 2011 med målet om at forene hockeyarv med livsstil. Brandet er opkaldt efter en af ​​de største byer i Japan, på grund af vores store beundring for den japanske kultur og dens troværdighed indenfor design. OSAKA opfatter Japansk æstetik som meget minimal, ren og funktionel. Det er designprincip, hvor mindre er mere. OSAKA stræber derfor altid efter design inspireret af alsidighed, funktionalitet og holdbarhed.

Hvilke bat skal du vælge ?

Hvilke bat der er det rette bat for dig? 

Før vi taler om de tekniske aspekter, bør vi definere forskellige niveauer af spillere og deres primære krav:


Starter / begynder

Du er bedst stillet med et "let-at-spille med" bat, som er relativt let, og byder på nok kontrol til at spille med præcision.

intermediate / øvet

Din spillestil er endnu ikke fuldt defineret. Du bør kigge efter et alsidig padel bat, men med materialer af højere kvalitet, der tilbyder dig en god blanding af kraft og nøjagtighed.

Advanced / specialist

Du har defineret din spillestil og ved om du har brug for et power- eller kontrol bat.
Venstreside spillere anvender ofte power bat og højreside spilleren anvender ofte kontrol bat.

Formen på battet

Det runde bat = kontrol

Med en vægtbalance tættere på håndtaget er runde bat meget manøvredygtig. Deres runde sweet-spot er ret tilgivende og placeret midt i hovedet. Disse bat giver fremragende kontrol, hvilket er et stort aktiv for ikke kun for nye, men også yderst dygtige defensive padelspillere. Ulempen ved runde bat er deres mangel på kraft til smashes
Hvis du er usikker på hvilke type bat du skal vælge, er det runde bat det sikre valg.

Det dråbeformede bat = Power

Dråbeformede bat har et balancecenter mellem midten og toppen af ​​battet er alsidig, men har fokus på at give mere kraftfulde slag. Det mindre sweetspot, gør battet mindre tilgivende og derfor flere fejlslag.  Den erfarende spiller med fokus på aggressiv spillestil, vil have større glæde af de dråbeformede bat.

Baghåndsspillere (folk, der spiller på venstre side af banen) spiller en offensiv rolle og afslutter point med kraftfulde smashes og slag, der giver maksimalt pres.

Den ekstra kraft, en dråbeformet bat giver, vil hjælpe med disse typer slag.


Kernen af battet


EVA-skum er meget porpulært inden for sports- og især padel-markedet i dag på grund af dets enestående kvaliteter og anvendelser. EVA-skum er produceret af en co-polymerisationsreaktion mellem ethylen og vinylacetat, derfor EVA. Skummet er holdbar og robust selv ved ekstremt lave temperaturer. Endnu vigtigere for padel, skummet er i stand til at modstå gentagne belastninger og kompression uden at få revner og kommer sig med en utrolig hastighed. Det bevarer også disse egenskaber i lang tid og betragtes som et meget modstandsdygtigt skum. 

En anden afgørende fordel ved EVA skum er, er at det er et meget let materiale.  

De ovenstående egenskaber er afgørende for at OSAKA bat bliver produceret med EVA skum i 2 varianter.

Osaka Snap®-foam er en fremragende letvægts-EVA, Der er udviklet med OSAKAs leverandør til specifikt at øge sweet-spot-størrelsen og hjælpe spillere med at opnå højere bold-hastigheder med mindre indsats. Skummet er designet specielt til at hjælpe dig med at få bolden tilbage over nettet med en lille indsats, dette opnås gennem det fremragende recuperation rate af EVA-skummet, hvilket igen skaber en trampolineffekt i sweet-spot område. Vi bruger dette skum i størstedelen af ​​vores sortiment, da det er ideelt skum til en bred vifte af spillere.

Osaka Touch®-foam er marginalt tungere end Snap Foam, men tilbyder nogle meget lignende egenskaber. Det var også designet til at øge sweet-spot størrelsen, men Touch® skum tilbyder mere kontrol og præcision. Dette skyldes en lidt mindre eftergivende skum, der giver spillerne mulighed for at placere bolden, hvor de vil have den hvor som helst på banen. Touch® skum bruges i dele af vores sortiment, hvor vi føler spillere vil lede efter mere nøjagtighed.

Osaka Padel bat Guide til at hjælpe dig med at vælge hvilke bat der er det rigtige for dig og din spillestil.